Ofera-i copilului tau o crestere sanatoasa si adu-l la bazin.

facebook

Cursuri inot Bucuresti Club Aquis

Clubul Sportiv AQUIS ofera cursuri de inot initiere, perfectionare si de performanta pentru copii incepand de la 2 ani.

Cursurile de inot pentru copii sunt
organizate de o echipa de fosti
inotatori profesionisti cu
experienta in domeniu.
Cu noi copiii isi vor
dezvolta bucuria
si dragostea
de apa, de
inot.

Prin cursurile de inot de performanta
se urmareste descoperirea copiilor
talentati. Prin multa munca si
sub indrumarea noastra
acestia vor trece
la programe
complexe
de pregatire.

Beneficiile inotului

Inotul are o plaja larga de beneficii aduse sanatatii. Totodata, inotul favorizeaza o conditie fizica de invidiat. Coapsele, gambele si abdomenul se vor dezvolta armonios, la fel si muschii omoplatilor. Inotul ajuta foarte mult si in circulatia sangelui, oferind un excelent antrenament cardiovascular si de asemenea iti tonifica musculatura si fortifica plamanii. Cine intelege cu adevarat beneficiile inotului il va practica sau va fi determinat sa isi aduca copii la cursurile noastre.

 

Acest sport este o optiune excelenta pentru a face miscare in orice anotimp al anului. Spre deosebire de alte sporturi, natatia nu iti forteaza articulatiile, din contra, este considerata o activitate cu risc scazut de accidentari daca este practicata asa cum trebuie si chiar ajuta la vindecarea diverselor afectiuni ale aparatului locomotor.
Inotul poate fi si distractiv, putand fi o modalitate foarte buna de socializare. Indiferent de categoria cursului ales inotul este o alegere excelenta de petrecere a timpului liber si nu numai.

 

Stiluri de inot: procedeul bras, procedeul spate, procedeul liber, procedeul fluture. In urma cursurilor fiecare copil invata toate stilurile de inot si isi perfectioneaza tehnica.

 

Va asteptam cu drag!

Parteneri
  • partener AQUIS cursuri inot
  • partener AQUIS cursuri inot